Έξτρα Εισόδημα - Συνεργάτες με Μερική ή Πλήρη Απασχόληση
Αναζήτηση Εργασίας; Έχουμε τη λύση!   
            Αρχική

          Η Πρόταση μας...

       Πόσο θα Δουλεύω;

    Τι Θα κερδίζω;

Θα Πετύχει;


Είστε Έτοιμοι να...
κάνετε το
Επόμενο Βήμα ;

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου ισχύει για τη χρήση του δικτυακού τόπου του extra-income.gr

Στο extra-income.gr το ιδιωτικό σου απόρρητο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Καθώς είμαστε υπεύθυνοι για τα προσωπικά σου δεδομένα, αναπτύξαμε αυτή την πολιτική προκειμένου να διασφαλίσουμε το ιδιωτικό σου απόρρητο για όσο χρησιμοποιείς το δίκτυο του extra-income.gr.

Μπαίνοντας ή χρησιμοποιώντας το site, αποδέχεσαι την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας. Αν δε συμφωνείς με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη μπαίνεις ούτε να χρησιμοποιείς αυτό το site.

Μια ιδιαίτερη σημείωση για τα παιδιά.

Δεν προωθούμε εν γνώσει μας τις υπηρεσίες μας σε παιδιά και δεν ενθαρρύνουμε παιδιά, και γενικά άτομα κάτω των 18, να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Ζητούμε να μη λαμβάνουμε πληροφορίες από παιδιά.

Σχετικά με το extra-income.gr και με τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Το extra-income.gr διαχειρίζεται ένα δίκτυο κοινωνικών επαφών και προσφέρει στους χρήστες του μια σειρά από εργαλεία προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την παγκόσμια κοινότητα του marketing και της αγοράς εργασίας. Με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια.

Στη φόρμα εγγραφής που παρέχουμε online, ζητάμε να μας δώσεις ορισμένες πληροφορίες, για παράδειγμα το όνομά σου, το φύλο σου, την ημερομηνία γέννησής σου, τον τόπο σου και, προαιρετικά, κάποιες λεπτομέρειες για σένα.

Με δική σου ευθύνη, μπορεί να επιλέξεις να δημοσιεύσεις στοιχεία επιπλέον για τον εαυτό σου. Αυτά τα στοιχεία, ίσως περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως την εθνική σου καταγωγή, το μορφωτικό σου επίπεδο, το θρήσκευμά σου, την οικογενειακή σου ζωή και τη σωματική ή ψυχική σου υγεία. Μπορείς να δώσεις προσωπικά δεδομένα σε μας εθελοντικά. Αν δώσεις εθελοντικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε μας, δίνεις ανοιχτά τη συγκατάθεσή σου να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, όπως περιγράφεται σ' αυτή την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου.

Αν μας στείλεις προσωπική σου αλληλογραφία, όπως email ή γράμματα, πιθανόν να τις συγκεντρώσουμε σε ένα φάκελο, ο οποίος θα είναι προσβάσιμος μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό και για όσο διάστημα αυτό είναι απολύτως απαραίτητο.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σου

Εκτός από την απαραίτητη επικοινωνία-συνεργασία μαζί σας είναι δυνατόν να γίνει εσωτερική χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας για να βελτιώσουμε το μάρκετινγκ και να αναλύσουμε στατιστικά της χρήσης του site.

Δεν τα γνωστοποιούμε σε τρίτους ποτέ και σε καμιά περίπτωση.

Δεν αποστέλλουμε διαφημιστικό ή άλλο άσχετο υλικό.

 

   Μερικοί από τους Συνεργάτες μας... Μάθετε το Μυστικό της Επιτυχίας τους


extra income Το μοναδικό μας σύστημα Work From Home...
Εργασία Από Το Σπίτι είναι μία από τις πιο πετυχημένες, εύκολες στη λειτουργία, απλές στη διαχείριση και τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι . Μάθετε πώς μπορείτε να ζείτε, να εργάζεστε και να βγάζετε χρήματα κάτω από την ίδια στέγη!
 
Αρχική | Όροι Χρήσης | Πολιτική & Απόρρητο | Επικοινωνία

Web Design . www.Ks-net.Gr