Εργασια από το σπιτι, επιχειρηση από το σπίτι, δουλεια στο σπίτι, μερικη απασχοληση, εξτρα εισοδημα, έξτρα χρήματα, δουλειά από το σπίτι, οικονομική ευκαιρία, ημιαπασχοληση, δίκτυο, οργάνωση δικτύων καταναλωτών, εγγραφή μελών, επιχειρηματικη ευκαιρια, πολυεθνικη εταιρια, συνεργατες, αντιπρόσωπος, πωλητής, πωλήσεις, έξτρα εισόδημα, οικονομική ανεξαρτησία, οικονομικά ανεξάρτητοι, επιχειρησεις MLM, πωλήσεις, διανομείς, αντιπροσωποι, Δικτυακο Μαρκετινγκ, πωλητής, έκπτωση, εκπτώσεις, επιχειρήσεις mlm, πωλησεις, δικτυακο marketing, πωλησεις από το σπιτι, συμπληρωματικό εισόδημα, επαγγελματικη ευκαιρια, οικονομικη ανεξαρτησια, ελεύθερος χρόνος, οικογενειακη επιχείρηση, δουλεια χωρίς ωραριο, επικοινωνια
Έξτρα Εισόδημα - Συνεργάτες με Μερική ή Πλήρη Απασχόληση
Αναζήτηση Εργασίας; Έχουμε τη λύση!   
            Αρχική

          Η Πρόταση μας...

       Πόσο θα Δουλεύω;

    Τι Θα κερδίζω;

Θα Πετύχει;


Είστε Έτοιμοι να...
κάνετε το
Επόμενο Βήμα ;
Το μοναδικό σύστημα WorkFromeHome
δούλεψε για τους συνεργάτες μας... θα δουλέψει και για εσάς!
Χωρίς κανένα ρίσκο... απλά, γρήγορα, ευέλικτα!!!
Λοιπόν εσείς θα κάνετε το Επόμενο Βήμα ... στη ζωή σας;

*
Τα παραδείγματα που δημοσιεύονται παρακάτω είναι αποτέλεσμα της προσωπικής προσπάθειας του εκάστοτε συνεργάτη μας.
30.000€ το μήνα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ
25.000€ το μήνα

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΝΤΡΙΖΑ
40.000€ το μήνα

GERD KELM
Από νεαρή ηλικία δούλευα ως τεχνικός αυτοκινήτων αλλά πάντα έψαχνα μια ευκαιρία, ώσπου ένας φίλος μου μίλησε για μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία που θα μπορούσα να αυξήσω το εισόδημά μου. Τον πρώτο μήνα κέρδισα σαν part-time 500€, μετά από 6 μήνες 2000€. Σήμερα το εισόδημά μου είναι πάνω από 30.000 € Γεννήθηκα στην Ελλάδα, σπούδασα οικονομικά και ξεκίνησα τη δική μου εμπορική επιχείρηση σε ηλικία 23 ετών. Αναγκάστηκα να διακόψω τις επιχειρήσεις μου, είχα πολλά χρέη και δεν ήξερα τι να κάνω. Τότε ανακάλυψα τον σύγχρονο τρόπο για να κάνει κανείς επιτυχημένες επιχειρήσεις. Μετά από 4 χρόνια κερδίζω πάνω από 25.000€ Για οκτώ χρόνια ζούσα σε ένα ιστιοπλοϊκό που ονομαζόταν "SEALA" και ταξίδευα σε όλο τον κόσμο. Ζούσα τρώγοντας ψάρια, μπανάνες και καρύδες. Αυτή μου η περιπέτεια κράτησε 8 χρόνια. Μετά αναγκάστηκα να επιστρέψω στη Γερμανία λόγω έλλειψης χρημάτων. Πήγα σε μια συνάντηση Επιχειρηματικής Ευκαιρίας εντελώς τυχαία τον Ιανουάριο του 1993. Αυτό ήταν!!!
10.000€ το μήνα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
10.000€ σε τρεις μήνες
ΔΩΡΟΣ & ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3.000€ το μήνα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ
Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στο Μόναχο της Γερμανίας και εγώ σπουδαστής πληροφορικής στην Ελλάδα. Έψαχνα να βρω μια δουλειά για να βγάζω τα έξοδά μου. Αλλά τελικά βρήκα το όνειρό μου. Βρήκα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι 26 χρονών και τον προηγούμενο μήνα κέρδισα 10.000€. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στη ζωή μου. Ο Δώρος και η Σούλα Θεοδώρου γνώρισαν στην Κύπρο αυτή την καταπληκτική επαγγελματική ευκαιρία τον Ιούνιο του 2000. Στην αρχή δίστασαν αλλά αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα νέο χώρο δουλεύοντας part-time. Μετά από 6 μήνες, ο Δώρος εγκατέλειψε την παλιά του δουλειά διακρίνοντας το μέλλον σε αυτή τη νέα δραστηριότητα και τους τελευταίους 3 μήνες κέρδισαν πάνω από 10.000€! Από την ηλικία των 11 ετών παρατηρούσα τον πατέρα μου να προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και ταυτόχρονα να δίνει και την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα. Θέλοντας να συμμετέχω κι εγώ σ' αυτό, εδώ και λίγους μήνες ασχολούμαι τον ελεύθερο χρόνο μου με το διαδίκτυο και τον προηγούμενο μήνα κέρδισα 3.000€.
15.000€ το μήνα

JULIA WHITNEY
10.000€ το μήνα

ΕΛΕΝΗ & ΤΟΛΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ
35.000€ το μήνα

HANS&KARIN ENZENSBERGER
Τις πρώτες 30 μέρες έβγαλα 2.300€! Ήμουν μια απογοητευμένη μισθωτή υπάλληλος, που δούλευα πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα κι έπαιρνα μόλις 1.000€ τον μήνα. Έβγαλα 500€ μέσα στις πρώτες 5 μέρες - συνολικά μέσα σε 8 ώρες! Μου άρεσε γιατί εκπαιδεύτηκα από το σπίτι μου και τώρα κερδίζω πάνω από 15.000€ τον μήνα! Παρά τις αρχικές μας επιφυλάξεις, σύντομα εγκαταλείψαμε τις προηγούμενες δουλειές μας, διότι διαπιστώσαμε ότι αυτός ο νέος τρόπος μας ταιριάζει. Τώρα, έχουμε κερδίσει την εργασιακή και οικονομική μας ανεξαρτησία, έχοντας εξασφαλίσει μια ευχάριστη ζωή για μας και τα παιδιά μας. Κερδίζουμε πάνω από 10.000€ το μήνα. Εδώ και 7 χρόνια γνωρίσαμε και μάθαμε ν' αγαπάμε τα πλεονεκτήματα του Δικτυακού Marketing. Για το υπόλοιπο της πολυκύμαντης ζωής μας δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε κανέναν εναλλακτικό τρόπο ζωής !!
*Τα παραδείγματα που δημοσιεύονται είναι αποτέλεσμα της προσωπικής προσπάθειας του εκάστοτε συνεργάτη μας.


extra income Το μοναδικό μας σύστημα Work From Home...
Εργασία Από Το Σπίτι είναι μία από τις πιο πετυχημένες, εύκολες στη λειτουργία, απλές στη διαχείριση και τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι . Μάθετε πώς μπορείτε να ζείτε, να εργάζεστε και να βγάζετε χρήματα κάτω από την ίδια στέγη!
 
Αρχική | Όροι Χρήσης | Πολιτική & Απόρρητο | Επικοινωνία

Web Design . www.Ks-net.Gr